Hebt u een reis met onze mooie bus ervaren? Graag horen wij u reactie!

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Bij deze wil ik, mede namens IJsselmeervogels, Peter en Wintours bedanken voor het vervoer tijdens ons trainingskamp. De sfeer was prima, de bus netjes en gezellig en we zijn overal keurig op tijd gehaald en gebracht door Peter zelf. Geen moeite is hem teveel en met zijn positieve instelling paste hij uitstekend bij onze groep. Peter bedankt en veel succes met alle werkzaamheden.

Jan Zoutman - 30-07-2012 - 12:41

24 juni 2012 Dollen tussen de Bollen, twee onderdelen (dweilorkest De Deurdouwers en jeugddweilorkest Friends) van muziekvereniging KnA uit Uithoorn heeft Peter naar Noordwijkerhout gebracht voor een dweilfestival. Helaas was het dweilen met de kraan open, het regende behoorlijk maar dat mocht de pret niet drukken. In een woord geweldig, iedereen vond het een leuke dag en de busrit was uitermate gezellig. Peter bedankt voor je goede, vriendelijke service. Je staat in ons vervoersboekje genoteerd, voor een volgende keer.

Erik Emmerig - 25-06-2012 - 08:51

Op zaterdag 5 mei j.l. hebben wij met familie en vrienden een feestje gevierd in Zoutkamp (Groningen) en we hebben er absoluut geen spijt van dat we Peter hebben gevraagd het vervoer die dag te verzorgen. De reis, 3 uur heen en 3 uur terug, was heel relaxed en niet vermoeiend en dat was allemaal te danken aan de prima kwaliteit en uitrusting van de bus (met gezellige kaarttafeltjes) en niet aan de laatste plaats aan de chauffeur en gastheer, Peter zelf. We zouden het zo weer overdoen!

Bedankt Peter voor je bijdrage aan het slagen van deze feestdag.

Joost en Tineke Reurings - 12-05-2012 - 12:28

Peter en Annemiek, hartelijk dank voor de busreizen in het afgelopen seizoen. Het was elke keer weer een genoegen om met jullie te reizen.

Altijd op tijd weg, relaxed rijden en altijd op tijd aankomen. Daarnaast is Peter een goede gastheer, die prima met zijn busgasten letterlijk ?n figuurlijk door de bocht kan.

Ondanks de diverse nederlagen was de vaak lange terugreis toch een genoegen, dankzij de uitstekende verzorging van gastvrouw Annemiek!

Volgend seizoen weer? Aan ons zal het niet liggen!

Namens de staf van zondag 1 van SV Argon, Hans Slagboom.

Hans Slagboom - 07-05-2012 - 09:47

Sorry voor deze late reactie. Ik kwam zojuist jullie visitekaartje weer tegen. Wat een mooie duidelijke site en de bus ziet er erg comfortabel uit.

Als wij weer aan vakantie toekomen ...Veel succes met het bedrijf, en hopelijk tot ziens.Groet, Ton

Ton Vis - 05-04-2012 - 12:35


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »